MENGÜÇ BİZE YAKIŞMADI

MENGÜÇ   BİZE YAKIŞMADI

Büyükbostancıspor- Kocaavşar ve Havran Fatih Belediyespor-Zeytinli Belediyespor karşılşamalarında çıkan olaylara başkan Mengüç ten kınama geldi







Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Metin Mengüç Pazar günü AHP'de oynanan ve yarım kalan Büyükbostancıspor- Kocaavşar ve Havran'da oynanan Havran Fatih Belediyespor- Zeytinli Belediyespor karşılşamalarında çıkan olaylar için Sebebi ne olursa tasvip etmediğimiz ve adeta bir spor kenti olan Balıkesir ilimize asla yakıştıramadığımız hadiselerdir” dedi.


Toplumu ,kentleri ve ülkeleri birleştirme özelliği olan sporun bu tip istenmeyen olaylarla amacının dışına çıkarılmasına daha önce olduğu gibi izin vermeyeceklerini ve ellerinden gelen herşeyi yapacaklarını ifade eden Mengüç. farzedelim ki müsabakada hakemler % 100 haksız olsun. Bunun karşılığı şiddet midir? Oyuncu, teknik adam hata yapmıyor mu ? AHP'de ve Havran'da  yaşananları, oyunun olmazsa olmaz parçası olan hakemlerimize yapılan saha içi ve saha dışı saldırıları kınıyoruz. Olaylar disiplin kurularına yansıyacak ve karışanlar da gerektiği gibi ceza alacaktır. Umarız bir kez daha tekerrür etmez şeklinde konuştu. 






Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı